KEURMERK

KEURMERK

Keurmerk van TegeldragerDirect.nlKeurmerken, je hebt ze inmiddels in vele soorten en maten ! Er zijn inmiddels zoveel dat ons inziens er enigzins sprake is van een bepaalde "Inflatie" als het gaat om de waarde hiervan.

Wij zijn zelf niet altijd overtuigd van een Keurmerk en adviseren u als klant om dit niet alléén als leidraad te nemen maar u verder goed te laten informeren. Wij zijn mening dat het leveren van uitstekende producten en een dienovereenkomstige dienstverlening voor ons vanzelfsprekend zijn en de basis vormen voor ons bestaan. Daar heeft het voeren van een Keurmerk geen invloed op.

In de praktijk blijkt echter dat een Keurmerk voor potentiële klanten vaak net even dat extra zetje is als het gaat om het vertrouwen. Daarnaast zijn wij toch van mening dat het goed is om een onafhankelijke organisatie regelmatig onze webshop te laten controleren op alle facetten die te maken hebben met "Verkoop op Afstand", zodat u met een goed gevoel een bestelling in onze webshop kunt plaaten.

Daarom hebben wij een onafhankelijk orgaan gevraagd onze webshop en dienstverlening te controleren. Als resultaat daarvan zijn wij trots u te kunnen meedelen dat wij op alle facetten voldoen aan de wettelijke eisen en normen m.b.t. "Verkoop op Afstand" en derhalve het Keurmerk "WebwinkelKeur" mogen voeren.

Stichting WebwinkelKeur voor RubbertegelDirect.nlStichting WebwinkelKeur

De stichting WebwinkelKeur is een onafhankelijk orgaan dat als stichting zonder winstoogmerk meer transparatie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Het WebwinkelKeur is uniek omdat het een gedragscode conmbineert met klantervaringen. Op die manier wordt onze webshop zowel door de stichting als door onze klanten beoordeeld.  

Uw voordelen
 • Als consument kunt u er op rekenen dat wij als lid van Stichting WebwinkelKeur een bestelling conform de wettelijke regels zullen benaderen en u weet dat:
  • U veilig kunt bestellen.
  • U veilig kunt betalen.
  • Uw privacy is gewaarborgd.
  • Het Keurmerk strikt nageleefd dient te worden.
  • U een afkoelingsperiode heeft van 14 dagen.
 • Als consument kunt u er op rekenen dat de Stichting WebwinkelKeur zorgt voor een regelmatige controle op de naleving van de Gedragscode & Voorwaarden waar wij ons aan hebben te houden.
 • Als consument kunt u er op rekenen dat wanneer u een klacht heeft deze door de Stichting WebwinkelKeur zal worden behandeld door een onfhankelijke geschillencommissie en zij er alles aan zullen doen om te komen tot een oplossing van het conflict en uiteindelijk een bindende uitspraak.
Kortom TegeldragerDirect.nl zorgt in samenwerking met Sichting WebwinkelKeur voor zorgeloos online winkelen !
Klantenservice van TegeldragerDirect.nl
Titel

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet.